(eft)relatie- en gezinstherapeut voor de regio's

Duin- & bollenstreek (hillegom) en haarlemmermeer


Welkom op de website van Praktijk Marja Krieger, praktijk voor Individuele- en Systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie).  


(Raadpleeg de websites van de NVRG en EFT om verzekerd te zijn van een gekwalificeerde therapeut!)

 

praktijknieuws:


1. nieuw praktijkadres per 1 oktober 2018 geldt in elk geval voor de dinsdag en woensdag: marconistraat 14-F, 2181 ak hillegom

 

2. Intensivering samenwerking met diverse collega's waaronder naast collega's in de D&B en regio Leiden en Haarlem, óók met trudy van der helm: 06 18946342 (systeemtherapeut, mediator en kindbehartiger).

 

3. dit najaar bied ik wederom de relatietraining 'houd me vast' (S. Johnson) aan. Data volgen binnenkort. U kunt zich al wel opgeven hiervoor. zie tabblad 'trainingen'.

Naast relatietherapie en gezinstherapie, wat systeemtherapie genoemd wordt, verzorg ik ook supervisie aan systeemtherapeuten of systeemtherapeutisch werkers in opleiding en trainingen. Zie verder onder de tabbladen 'supervisie' en 'trainingen'.

Bent u vooral geinteresseerd in de Emotionally Focused Therapy, klik dan op de EFT-link, om direct doorverbonden te worden naar de website van deze stichting. 

Stichting EFT Nederland